Ontmoetingscafé De Verbinding

In Hoorn kun je op donderdag- en vrijdagochtend en op woensdagmiddag een bezoek brengen aan ons ontmoetingscafé De Verbinding. Een gezellige plek waar je anderen kunt ontmoeten.

Café De Verbinding is een plek waar je jezelf kunt zijn. Je kunt er gewoon binnenkomen voor een kop koffie of thee en een ontmoeting. Vrijwilligers van De Hoofdzaak heten je welkom en staan voor je klaar. Wil je alleen even een kop koffie en lekker een tijdschrift lezen? Dat mag natuurlijk ook!

De Verbinding is gehuisvest in een prachtige kapel. Krijg jij inspiratie van de ruimte, en heb je een leuk idee voor een activiteit? Deel dat dan met de vrijwilligers, dan kunnen we kijken of het te realiseren is! Hou dus ook de agenda in de gaten, want er gaan vast nog hele mooie, bijzondere en leuke activiteiten worden georganiseerd.

Het café is geopend op:

  • donderdagochtend van 9.30-12.00
  • vrijdagochtend van 9.30-12.00
  • woensdagmiddag van 13.30-16.00

Café De Verbinding vind je aan de Wilhelminalaan 2 in Hoorn. Deze ontmoetingsruimte voor- en door mensen met een psychische kwetsbaarheid en hun naasten en wordt mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds.

Wil je meer informatie? Mail dan naar info-h@dehoofdzaak.org.