Binnen het netwerk van De Hoofdzaak staan ontmoeting en verbinding centraal. Bij onze activiteiten en groepen weet je dat de mensen die je daar ontmoet ook hun eigen kwetsbaarheid ervaren. Dit schept een band en leidt vaak tot mooie gesprekken en contacten. Herkenning zorgt voor begrip en onderlinge erkenning.

Ontmoeting


Veiligheid en vertrouwen

We hechten veel belang aan een veilige en vertrouwde omgang met elkaar, waarin gelijkwaardigheid centraal staat. In onze activiteiten, groepen en cursussen stimuleren we dit en we zorgen er gezamenlijk voor dat deze voorwaarden gewaarborgd blijven.

Kennismaking

Bij De Hoofdzaak zijn er verschillende activiteiten waarvoor je je niet hoeft aan te melden. Voel je vrij om gewoon langs te komen voor een kop koffie of om mee te doen aan een gezellige activiteit. Dat is een leuke manier om anderen te ontmoeten én De Hoofdzaak te leren kennen.

Voor andere activiteiten maken we graag even kennis voordat je gaat deelnemen. Hieronder vind je een overzicht van ontmoetingsactiviteiten. Bij elke activiteit staat of je gewoon kunt binnenlopen, of dat je je eerst moet aanmelden.

Meer weten?

Neem contact op voor een eerste kennismaking!