Training: Let’s get sharing

Ben jij tussen de 16 en 30 jaar oud en woon je in Den Helder, Schagen of Hollands Kroon? Heb jij het nodige meegemaakt en wil je leren hoe je jouw ervaringen kan inzetten om andere jongeren te ondersteunen? Met andere woorden: wil jij van je kwetsbaarheid je kracht maken?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Volg onze training en leer hoe je je eigen ervaringen en kennis kan inzetten voor anderen. De training is onderdeel van het project ‘Make a Difference Today‘. Een samenwerking tussen De Hoofdzaak, Link Jongerenwerk en Humanitas.

Na het volgen van de training kies je hoe je je wilt inzetten voor andere jongeren. Je kunt aan de slag als ervaringsdeskundig jongerenmaatje, leer hoe je zelf de training kan gaan geven als co-trainer, help ons om nog meer mensen te bereiken door onderdeel te worden van ons Social Media/PR team of sluit je aan bij ons Jongerenpanel. Een groep jongeren die regelmatig samenkomen om te brainstormen over activiteiten die we aanbieden aan jongeren uit de regio.

Kortom, ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of wil je jezelf verder ontwikkelen? Dan is ‘Make a Difference Today‘ echt iets voor jou!

Wil je graag meer informatie of ben je er al van overtuigd dat dit iets is voor jou? Contact Pascale dan via 06-251 66 143 of p.lemmers@dehoofdzaak.org