Voorstelling ‘Groeten uit de GGZ’ in Hoorn

Op zaterdagmiddag 18 november hebben we een mooie muziektheatervoorstelling in De Verbinding: “Groeten uit de GGZ” door het cabaret duo Psychisch gestoord.

‘Groeten uit de GGZ’ neemt je mee in de kliniek. Dat betekent een kennismaking met zweverige therapeuten, een onbereikbare crisisdienst, niet-bewezen controversiële behandelmethoden en het gevoel van wanhoop en zelfstigma die je als cliënt kunt ervaren. Op humoristische delen Nicky & Daniëlle hun eigen ervaringen als cliënt, zorgprofessional en naaste. Ze steken hier en daar de draak met de GGZ en de gebreken in het zorgsysteem, maar vertellen ook over de waarde die therapie in hun herstelproces heeft gehad. Muziek en sketches worden ingezet om psychische problematiek een centrale plaats op het toneel te geven en in alle worstelingen vooral ook wat hoop te bieden.

Na afloop van de voorstelling is er een nagesprek met het publiek mogelijk. De voorstelling zit al bijna vol! Wil je weten of er nog een plaatsje vrij is? Neem dan contact op met Renate: r.wiersma@dehoofdzaak.org.