Met beide benen op de grond

“Het valt tegenwoordig niet mee om met je beide benen op de grond te staan”, zegt Gyan van Dort. Gyan nam het initiatief tot de groep Met beide benen op de grond. “Dit is een bewustwordingsgroep, waarin je leert anders in het leven te gaan staan”.

De groep ‘Met beide benen op de grond’ biedt jou de mogelijkheid om meer in contact te komen met je lichaam, je emoties en gevoelens, waardoor je je meer thuis gaat voelen in jezelf.

Je gaat ontdekken hoe je vanuit conditioneringen, overtuigingen, onverwerkte gevoelens en patronen bent gaan leven, wat voor fysieke en/of psychische klachten kan zorgen. In de groep wordt echter niet gewerkt aan ‘het ergens vanaf komen’. Je werkt juist aan het bewust worden van jezelf, waardoor je anders in het leven gaat staan. Dit  doen we  middels ademoefeningen, bewustwordingsoefeningen, lichaamswerk en uitwisseling met elkaar.

De groep wordt begeleid door een ervaringsdeskundige van De Hoofdzaak, die uit eigen ervaring weet dat deze aanpak vruchten afwerpt. Dus voel je je aangesproken en ben je écht bereid om dit aan te gaan met jezelf, meld je dan aan. Dan kunnen we afspreken voor een kennismakingsgesprek.

‘Met beide benen op de grond’ vindt om de week plaats op woensdagmiddag (in de even weken) van 13.30-16.15. In onze agenda vind je de actuele data.